Jeugdgezondheidszorg Tilburg

Artsenpraktijk Spijkers in Tilburg is gespecialiseerd in jeugdgezondheidszorg. Onze arts, Marjolein Spijkers, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in jeugdgezondheidszorg en kan u daarom uitstekend helpen!

Wat is jeugdgezondheidszorg?

Alle kinderen ontwikkelen zich voortduren op fysiek, geestelijk en sociaal gebied. Bij de meeste kinderen gaat dit zonder problemen. Jeugdgezondheidszorg is bedoeld om eventuele problemen die zich kunnen voor doen tijdens de ontwikkeling te voorkomen. Een arts die gespecialiseerd is in jeugdgezondheidszorg helpt bij het signaleren en begeleiden van eventuele problemen met betrekking tot de ontwikkeling van kinderen vanaf 0 tot 19 jaar.

Jeugdgezondheidszorg Tilburg

Artsenpraktijk Spijkers is gevestigd in Tilburg en heeft al jarenlange ervaring met jeugdgezondheidszorg. Vele kinderen uit Tilburg en omgeving zijn al geholpen door onze expert Marjolein Spijkers. Zij helpt wekelijks verschillende baby’s, peuters, kleuters, kinderen, tieners en pubers uit Tilburg bij hun ontwikkeling, begeleidt hen daarbij en verzorgt eventuele doorverwijzingen naar andere specialisten.

Kennismaking

Wij nodigen u van harte uit in onze praktijk in Tilburg. In onze praktijk in Tilburg onderzoeken we uw baby, kind of tiener. Op deze manier kunnen we eventuele problemen in de ontwikkeling van uw kind tijdig herkennen en met een passende oplossing komen. Daarnaast zijn we er uiteraard ook altijd voor vragen over de ontwikkeling, opvoeding en het ouderschap.

Problemen tijdens de ontwikkeling?

Ervaart u problemen tijdens de ontwikkeling van uw kind? Heeft hij bijvoorbeeld erg last van driftbuien, overgewicht of slaapproblemen? Ook dan kunt u bij Artsenpraktijk Spijkers in Tilburg terecht! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Nog vragen over jeugdgezondheidszorg?

Neem gerust even vrijblijvend contact op voor al uw vragen! U bent altijd welkom bij ons in de praktijk in Tilburg voor advies of uw vragen over jeugdgezondheidszorg.