Pijnlijke schouders acupunctuur

Heeft u last van pijnlijke schouders? Overweeg dan eens acupunctuur. Maak een afspraak bij een arts-acupuncturist om uw klachten de bespreken en te horen wat acupunctuur voor u kan betekenen. Acupunctuur is een Chinese behandelingsmethode om uw energie weer in balans te krijgen. Het is een mooie aanvulling op de reguliere behandelmethode. Met acupunctuur kan uw pijn verminderd worden of geheel verdwijnen.

Pijnlijke schouders

Veel mensen hebben schouderklachten in combinatie met nekklachten. De oorzaak is vaak stress en een verkeerde werkhouding. Deze klachten zijn goed te behandelen met acupunctuur.

Behandeling pijnlijke schouders acupunctuur

Tijdens uw eerste bezoek aan een arts-acupuncturist is het de bedoeling dat u meer vertelt over uw klachten en waar de pijn zich bevindt. Vervolgens worden diverse factoren over uw gezondheid besproken. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om vragen te stellen en meer informatie te verschaffen over onze acupunctuurbehandelingen. De arts-acupuncturist zal de behandelmethode toelichten en de naaldjes laten zien, voordat de behandeling echt start. Wij stemmen graag alle behandelingen af op uw gezondheid en pijn. Daarom kan het voorkomen dat een behandeling niet steeds hetzelfde is om zo het optimale resultaat te behalen.

Interesse in acupunctuurbehandelingen?

Wilt u graag starten met acupunctuurbehandelingen bij een arts-acupuncturist zodat uw schouderklachten verholpen worden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze arts-acupuncturist is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, zoals stress, zenuwpijn, spierpijn, hooikoorts en nog veel meer.