Zenuwpijn acupunctuur

Heeft u last van zenuwpijn? En bent u benieuwd naar een alternatieve geneeswijze? Overweeg dan eens acupunctuur. Zenuwpijn is erg vervelend en kan u ernstig beperken in uw dagelijks leven. Vaak geeft het op termijn ook psychische klachten. Acupunctuur kan de oplossing zijn om uw klachten te verminderen.

Zenuwpijn

Zenuwpijn kan verschillende oorzaken hebben. Een zenuw kan beklemd zitten maar kan ook beschadigd zijn. Een juiste diagnose is belangrijk. Zenuwpijn geeft vaak een tintelende, prikkelende en soms branderige pijn maar kan ook uitval veroorzaken bijvoorbeeld bij een hernia. Pijnstillers werken niet of nauwelijks en hebben meestal bijwerkingen. Vaak komt zenuwpijn voor aan één kant van het lichaam.

Behandeling zenuwpijn acupunctuur

De frequentie en duur van de behandelingen is afhankelijk van de oorzaak van de klachten. Een juiste diagnose is dus belangrijk. Bij aangezichtspijn kan acupunctuur  de pijn sterk verminderen. Acupunctuur biedt dan uitkomst! Een acupunctuurbehandeling bij Artenpraktijk Spijkers is veilig en kent geen bijwerkingen.

Interesse in acupunctuur?

Heeft u interesse in acupunctuur bij Artenpraktijk Spijkers in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar om uw pijnklachten te verminderen door deze Chinese geneeswijze.