Nekklachten acupunctuur

Heeft u last van nekklachten en overweegt u om dit te behandelen? Probeer dan eens acupunctuur. Acupunctuur heeft een positieve invloed op nekklachten. Door middel van acupunctuur wordt de energiebalans in uw lichaam hersteld, uw spieren ontspannen en de pijn wordt minder. Uiteindelijk verdwijnt de pijn. Lees gerust verder voor meer informatie over acupunctuurbehandelingen voor nekklachten.

Nekklachten

Nekklachten kunnen vele oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een slechte houding bij veel zittend werk achter de computer maar ook door afwijkingen van de stand van de wervels of slijtage van de wervels. Nekklachten kunnen het gevolg zijn van grote spieraanspanningen in de nek waardoor er druk ontstaat op de tussenwervelschijven, wat weer leidt tot beknelling of irritatie van de zenuwen. Vaak ontstaan nekklachten samen met schouderklachten en wordt de complete probleemzone behandeld.

Nekklachten behandelen acupunctuur

Het behandelen van nekklachten, zoals het hebben van een stijve nek, moeilijke en zware bewegingen en pijn aan de achterhoofdsrand wordt aangepakt met behulp van acupunctuur. Soms ontstaan nekklachten door stress, waardoor u enkel ontspanning nodig heeft. Afhankelijk van de klacht worden de behandelingen gecombineerd met houdings- en bewegingsadviezen die u kunt hanteren in uw dagelijkse leven.

Behandelingswijze nekklachten

Voordat uw acupunctuurbehandelingen starten, is het van belang om uw klachten te bespreken. Hierbij worden alle symptomen en de pijnklachten met u besproken. Ook worden uw dagelijkse handelingen besproken, zodat de acupuncturist op de hoogte is van alles voor het starten met de acupunctuurbehandelingen. In de meeste gevallen zien wij na vier tot vijf behandelingen resultaat.

Op zoek naar gecertificeerde  arts-acupuncturist?

Bent u op zoek naar een gecertificeerde arts-acupuncturist? Marjolein Spijkers is gecertificeerd in zowel Nederland als China. Zij is gespecialiseerd op het gebied van spierpijn, zenuwpijn, hooikoorts, burn-out, migraine en stress. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zien u graag bij Artsenpraktijk Spijkers in Tilburg.